SAHABAT

Hak sape?

Assalamualaikum, thanks kerna sudi membuka page claims nie...ok belog nie shahzniezarmx punye dan kalau korang perasan macam-macam jenis post yang aq tulis kat sini, semuanya bersifat universal, kadang2 macam rojak pun ade, alah tak kisah la bukan aq sorang je yang buat..suka ati korang la nak cakap pe, aq tak kisah . I dont like people that like to plagarisme in my page, aq takkan letak tabs yang mengatakan korang tak boleh copy, but i you want too, please inform me,(tulis kat comment suda le/ bagi credits link kat aq ke) by the way ape yang aq tulis adalah kehendak aq sendiri bukannya ada paksaan dari orang ataupun sesiapa yang menyuruh aq, semuanya adalah dari kepala hotak aq sendiri,tapi kalau korang perasan mana2 post yang sama cam aq tu..maknanya...

Ok setakat nie aq tak dapat lagi apa yang boleh dijadikan tajuk cerita yang constant pada setiap entri yang aq buat...maksud aq tajuk khusus atau belog ini lebih kepada apa, btw sekarang nie dan masa2 yang keseterusnya aq akan post aq yang aq fikirkan betul dan tak mengganggu orang laen..sehinggalah aq dapat mencari apa 'genre' alkisah belog aq nie...

Untuk pengetahuan korang segala pics2 yang aq masukkan dalam blog aq adalah diambil secara paksa, tapi aq akan bagi credit untuk gambar yang aq amek...sory ea..
Tapi ade sesetangah pics2 yang aq letak tu memang aq punye, aq rase korang pun boleh bezakan kan..

"Goods things never come without effort"

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...