SAHABAT

Tuesday, December 13, 2011

You write questions, I'm write the answers.

Assalamualaikum..



Aq suke kalau orang tnye soalan.tapi actually aq tak suke menjawab.tak maksud aq bukan sombong la, ingat aq nie hot-stuff sangat ke.wakaka.jangan la korng tanye pasal subjek math.sakit pale wei.aq benci subjek tuh.tapi bukan benda tu aq nak cite.nie sume member punye pasal, nak tanya depan-depan malu.so kena tulis la.eleh blushing plaq.takpe aq jawab gaq.sory la lambat..chill k.!!

Ade 11 soalannye,

siapakah orang yang paling anda sayang ? kenapa?
:- kalau dalam dunia nie of course la mak aq, sebab mak aq lah segala-galanya bagi aq, mak aq masak sedap beb.thehehehe

hadiah yang paling anda inginkan. ?
:- cek kosong, tapi dah tandatangan.haha senang aq nak claims nanti.tinggal letak jumlah je.(pastikan ko betul-betul ada duit)..

first love awak siapa ? macam mane ley jatuh cinta ?
:- actually aq tak jumpe first love lagi, btw aq banyak ditemukan 'mereka' yang cuba aq sayang.


bunyi kentut awak kuat tak ?
:- apa punye soalan nieh? not bad la, sedang-sedang tahap periang tuh.

lepas makan, apa aktiviti awak?
:- konpem la cari air,hahaha

haiwan yang paling awak geli ? kenapa ?
:- setakat nie x jumpe lagi la.nope!

lagu yang awak selalu dengar ?
:- genre paling aq minat indie, tapi aq paling support yang local.so sume lagu aq dengar.

makanan kegemaran awak ? kenapa?
:- makanan free.orang belanja dan orang bagi.

awak cantik ke ? kenapa?
:- aq macho la, bukan canthek.i'm straight ok.

komen sikit belog saya ni boleh ?
:- boleh je.no problem.sory la kekadang tak BW ke sana.

bila kali pertama awak kenal saya ? dan apa perasaan dan first impression awak bile kenal saya ?
:- kite kenal kat fesbuk kan.hhaha. alot of story.perasaan?gembira sangat dapat kenal.make a lot friends.first impression?friendly-nye, yeah!! nak try tackle la.huhuhu.

P/s : Farrah Lina sory la, macam dah ter break the rules la.hehehe

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...