SAHABAT

Monday, October 10, 2011

Konklusisme:Minda separa sedar

Assalamualaikum..

cam budak skima pun ada gaq 

Buat kali ketiga, aq tukar header dan title blog, idea yang dah lama cuma kesempitan waktu untuk melaksanakan. btw aq puas hati dengan pencapaian yang aq lakukan setakat hari ini sebab bukan senang nak pikir header ngan title blog yang bersesuaian dengan apa yang aq post dan apa yang aq ketengahkan. but directly aq nak padam je blog aq nie, sebab aq kurang mengekprestasikn pandangan dan high-seeing terhadap blog aq nie.but when i see what people wrote in their blog i got jealousy, sometimes got impressive with curtain post tapi

apa aq suka usha??

aq paling suka baca terfaktab ngan tengok benda-benda amazing dalam blogserius. kekadang tu ada jugak aq lawat tumblr .tumblr best jugak kekadang sebab sapa yang ada tumblr nie macam jenis tak banyak cakap. just the picture can tell everything, tapi kena ada art jugak la. kalau setakat tengok gambar tapi tak tahu pape, useless la. keepidap to blogger-blogger yang serius melontarkan kata-kata nie. tabik springles


so bila aq dah tukar blog title nie, aq terasa nak relate kan kepada sesuatu untuk setiap post yang akan aq lontarkan, walaupun picisan yang tidak berguna yang hanya bila orang baca diorang akan kata "waddefak dia nie, mengarut je.. tak de benda lain ke nak post". korang yang membaca pun akan perasan..

"A really cool shoes to boost up your mood"

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...