SAHABAT

Saturday, August 06, 2011

SERIUS: rindu menaip

Assalamualaikum...



Sejak beberapa minggu nie asyik2 wordless je( malas nak menaip sebenarnye), tapi aq tak tulis dalam blog la.tu sebab korang tak nampak, dan aq pun ada terasa sebenarnya nak kongsi story/ pengalaman/ and benda2 mengarut yang korang tak pernah dengar dan buat ngan korang tapi rasa macam malas nak menaip, dan aq tak naklah dikatakan seorang blogger yang pasif, blurr and haprak..Mesti korang bosan bila tengok blog orang lain, tapi tak de post baru..memang haprak la kan..apa punye pemalas la  ownie nie..update la sket!!ptuihh!!..last2 maleh dah nak menjenguk ke blog tersebut..( aq la tu)..

Bukan malas, bukan takde masa, bukan ada kerja, bukan sebab kena dumped ngan gf..eh gf??Ok straight, act aq amek mood ramadhan, aq nak Henshin..yeah cam citer Kamen Rider tuh!! terasa nak jadi orang yang lebih baik. Cuba nak slowkan diri dengan dunia berjalur lebar nie..tapi dah sampai 5 hari pose aq rase hidup tak senang dah, so on9 je la lagi..ade masa aq kongsi story k..

Cerita pasal ramadhan dah masuk hari kelima nie, membuatkan aq terasa begitu cepat masa berlalu..hari tu aq rase baru je start pose..tup2 dah nak dekat seminggu dah, memang betul orang kata umur semakin pendek, masa terlalu mencemburui kita.Kalau korang fikirkan sepanjang ramadhan bermula semestinya ada peristiwa2  yang korang akan ingat, then tergelak sendiri, tah2 nanges pun ade.Pengertian ramadhan pun ada peristiwa, erti puasa pun ade peristiwa. Semua ada maksud tersirat ..Sorry la tertazkirah kat korang lebih2 plaq..btw aq akan start menaip kembali!!

P/s: Selamat Berpose kepada semua Malay Blogger!!!

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...