SAHABAT

Thursday, July 14, 2011

Midnight with movie

Assalamualaikum..


Sape kata tengok movie boleh bangun lambat esok, mane ade, tu sume tipu, tapi terpulang kat korang nak caye ke tak. Kalau aq aq memang bangun awal pun sebab tetiap pagi aq ade 'projek'..so kena bangun awal la kan except sabtu ngan ahad, yang tu off-day so pepandai la aq manage sendiri.Tapi malam nie aq rase macam tak boleh nak tido awal sebab aq rasa cergas semacam, tah la mungkin aq ter'overdose' telan ubat kot.

Ok aq nak tanye la, sesape yang sudi menjawab sila komen 0k, ape movie yang besenya korang suka tengok time-time midnight or whatever night la??Then besenye kat mane korang selalu tengok??Tak kisah la movie update ke outdated ke, yang penting suke tengok k..Mesti setiap orang suka macam-macam genre movie kan, so tak kisah lah apa korang nak pilih pun sebab selagi tak kacau aq sudah la..hahaa..Tapi bagi aq movie midnight nie aq suka tengok kat lappy je daripada aq tengok kat panggung sebab best bile tengok movie-movie lama yang orang dah tak tengok dah. Tapi kekadang tu aq de gaq usha-usaha movie baru time midnight, tapi jarang aq tengok.

done again

otw again
Cuba korang tengok movie-movie baru skang,tak kira la luar negara punye ke.Korang tengok bentuk penyampaian yang direktor tu buat semestinya berbeza dengan Malaysia. Apa taknya kekadang tu rasa macam f*** gaq la tengok product Malaysia punye movie. Aq tak paham apa yang diorang nak buat sebenarnya, cam bangang pun ade gaq. Tapi aq tau bukan semua movie kat bumi Malaya nie camtu...just certain of it..ok forget it!Cuma nak  luah perasaan je.

P/s:i want to back to school

2 comments:

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...