SAHABAT

Tuesday, June 14, 2011

Picnic at Sungai Gabai Waterfalls

Assalamualaikum..


Ok nie nak cite bab minggu lepas punye outing, memang best dan puas hati la kan..apa taknya, mandi kat air terjun. Walaupun duit poket dah kering, tapi sebab air terjun punye pasal aq on,lagi pun dah member ajak banyak kali kan, tak kan nak hampakan diorang. Sungai Gabai is latest the best waterfall i ever had, coz i really satisfied with the sliding port and the deepest of water to plunge...best wooo..Actually nie air terjun kedua yang aq dah teroka kat Selangor nie lepas Serendah, Serendah pun not bad la.Amacam orang Selangor dah pernah sampai ke..?

Member aq sorang nie pulak nak sambut pemergian awek nye yang akan bertolak ke oversea beberapa minggu lagi, so die yang first ajak aq untuk join celebrate. Nasib baik la bajet pun tak la banyak mne..RM 30 je.Then yang member aq yang sorang lagi plaq sebuk nak photoshoot kat sne, tempat pun sme kan so aq ikut la. Sambil-sambil usha tempat port untuk next event kang.So mandi-manda then plus BBQ , sliding...pergh..!!!ok theres we go on some pics..

cam biase la naik tangga


sliding..sakit badan..thehe

BBQ wings





all pics credits to akim

P/s:duk usha waterfalls lain plaq..any suggestion?

4 comments:

  1. waterfall lepok ,siong, tengkala , also nice :)
    try lah yeh !

    ReplyDelete
  2. seyes..ok nnt sye usha..Selangor gaq an

    ReplyDelete
  3. selangor tu area mane? mcm best je tmpt ni :)

    ReplyDelete
  4. area cheras ke hulu langat...

    ReplyDelete

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...