SAHABAT

Saturday, May 14, 2011

Where to spend it!

Assalamualaikum..
Setelah sekian lama hari yang ku nantikan telah tiba, kau tak tau berape lame dah aq tunggu kau, rase seksa pun ade. Tapi aq cool,  tetap cool, buat pe nak menggelabah tak tentu hala pasal kau, kalau ade ade lah kau..kalau takde maka takde la kau..aq tau aq tak mampu mengharapkan sesuatu yang aq sendiri tak pasti kebenarannya, apa taknya tiap kali aq lihat sebilangan rakan-rakan ku menderita disebabkan kau, yang memang kau yang salah, sebab kau wujud...walaupun tak mengira masa dan ketika kau tetap wujud seperti sang pungguk merindukan bulan ataupun ibarat menunggu bulan jatuh keriba...ya itulah kau.

Walaupun kau mengundang 1111 persoalan namun aq bersama rakan-rakan ku tetap mengharapkan kau mencipta keajaiban yang tak diduga. Aq tau semestinya penantian untuk kau itu tentu berbaloi walaupun seminit dua saja. Walaupun hanya sehela nafas namun ia tetap bermakna..Kerapkali kulihat post-post di fesbuk yang berkaitan dengan kau, ada yang suka dengan kau dan ada juga yang kecewa dengan kau, apa semua nie??

Tanggal 13 Mei itu telah menyatakan isinya yang tersurat walaupun agak berselirat, kerana sinar telah muncul untuk aq dan rakan-rakanku melempiaskan rasa rindu, teruja, dan etc untuk hari selepasnya. Ya, kau datang juga akhirnya, disebabkan itu kau akan ku gunakan sebaik-baiknya, walaupun agak terlewat terawal...yeke???


P/s: Selamat bercuti and spend more times with our parents..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...