SAHABAT

Friday, May 27, 2011

Wayang:ON THE WAY TO KARAK

Assalamualaikum..



Hampir sekian lamenya aq tak tengok wayang dek kerana kemalasan dan masalah ekonomi poket tempoh hari..even cuti pun aq tak boleh nak wat pe..bapak sengkek giler aq nie. Tapi bile dengar member2 aq duk cerita tengok wayang macam2 cerita naik pedih dengar tau tak. Tapi aq tak kisah sume tu coz walaupun aq tak dapat tengok kat wayang pun tapi at least dapat gaq tengok yang download, walaupun lambat seminggu kire updatwe jugakla filem2 yang dah pernah dijamah oleh mataku nie.Banyak gaq cerita yang keluar bulan nie tapi aq tengok filem melayu skang macam cerita tak ade motif. mengarut manjang..waddefak..


Tapi aq dah aim cerita ape aq nak tengok hujung minggu nie.Mesti korang dah dapat teka an.Semalam aq dengar dari member aq katanya cerita Karak:Laluan Puaka  tu best. Hantu tak macam cite2 sebelum nie..haha well we see...Kalau de sesape yang dah tengok bagi2 la klu/sinopsis skit pasal cite nie ea..k la chow!


P/s: Bile Pengarah Filem Malaysia nak wat cite stopkan LRT yang tengah laju dasyat tak ingat cam cite UNSTOPPABLE tu..thehehe..aq teringin nak tengok.

2 comments:

  1. karak seram, for me oke lah .. tak leh lawan cter hantu matsalleh ..

    ReplyDelete

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...