SAHABAT

Monday, May 30, 2011

Wayang: Shit ade orang kate Karak tak best..malas tngok..!

Assalamualaikum..

Angelina Jolie Malaysia

Waddefak to him, ade orang kate Karak tak best, dia telah meruntuhkan smngt aq nak tengok cite nie..
hahaha...sory la bro..aq taw masing-masing punya pendapat, bukan nak  cari gaduh..Tapi last-last aq tengok gaq cite nie sebab aq dah tak taw nak watpe ag dah, lantak ko la best tak best.Actually not bad la KRU punye filem seram nie coz hantu die gune CGI coz diorang pun memang terer bab-bab camnie an.Takpe aq bagi 4 bintang sebab ade Kila Fairy berlakon.I luv u Kila...yeah!!haha.

Harinie aq bangun lambat sume sebab cite hindustan semalam, layan sampai kul 2 pagi. Punye lah best cite tu sampai aq rasa nak berlakon dalam jadi hero cite tu.ape taknye ade awek cun duk suke kat siHero tu dari kecik sampai ke besar, then yang siHero nie plaq suke kat orang laen, tapi sume pasal e-mail2 yang perempuan yang suka kat dia tu hantar tapi yang slacknye perempuan tu anta e-mail guna name perempuan yang disukai siHero tu. Tapi yang bab tak leh blah boleh palq siHero nie cover-cover suka kat perepuan yang anta e-mail tu plaq bile dia dapat taw yang selama nie memang perempuan tu yang anta e-mail, tapi bukan perempuan yang dia suka tu.Walaupun agak lapuk la cite nie tapi ok la walaupun baru layan...thehehe..



So semalam(sabtuday) aq pegi Hari Belia Negara:Putrajaya, ape pun tak bleh sebab aq tak puas hati, memang tak puas hati.cite disebalik ketidakpuashatian nie sume member2 aq taw.ape taknya sume benda aq tak leh nak men, tengok awek-aweks lalu lalang pun tak leh nak tackle..arghhh!!Tapi aq tengok Himpunan Sejuta Belia nie macam kurang belia yang datang, tapi bapak2, mak2 dan atuk2 belia pun ade.aqu ada dengar orang tu cakap

"takpe walaupun anda bukan belia, tapi harinie anda belia sebab hari nie adalah hari anda"...wak lu.Karut!!!

Disebabkan cite hindustan ngan kepenatan itu aq bangun lambat, so kuar pun lambat nasib baik limit masa pun lambat, takpe janji aq dapat kuar gaq.btw esok ade class plaq so aq pun tido lambat lagi.semua pasal lambat..

P/s: Nie patutnye post pagi td tapi terpakse di extend-kan..so aq edit je..semua sebab lambat

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...