SAHABAT

Saturday, April 30, 2011

Bukan lupa la...tak ingat..

Assalamualaikum..

Selamat pagi to all blogger yg masih tak tido lg..skang nie pkul(4:16AM)..aq bnyk benda nak share ngan korang tp masalahnye keadaan tak mengizinkan di sebabkan beberapa hal..tggulah nnt kalau masalah tu selesai..aq akan mencurahkan kembali idea aq dalam nie k..

Tadi masa aq log-in fb,..tgk kat notifications...haha..ade orang nak nganjing aq..aq bukan lupa..tak ingat je nak ikat tie tu dah tu wat camne..tu yang sampai tgk kat youtube tu..thehehe..semangat betul nak tgk, aq refresh balik la..haha..ban*%^&ng..


P/s: hepy weekends day...release tension kite kuar...ade membe x leh kuar..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...