SAHABAT

Tuesday, April 05, 2011

ape masalahye??

Assalamualaikum..
2nd trip to Melaka

Aq heran tiap kali aq post sesuatu entry, mesti ade masalah..kekadang masalah tenet, masa, seruan2 negatif..dsb.Tapi yang aq pelik nie blogspot sendiri pun ade masalah..kalu korang perasaan entry aq bnyak yang lari tarikh..contoh entry april fool or cool .actually time tu aq post 1 april 2011 but bile kuar jadi 31 march 2011.Aq ingat aq yang lupe tarikh..sekali blogspot pun leh lupe tarikh..tehehehee..

Itu aq tak kisah coz aq akan still ber'blogging'..samade suke atau tak terpulang lah kat korang..kalau sudi baca tak..klik je button pangkah tu..harinie ingat nak post pasal weekend yang tak berapa enjoy, tapi modla plaq tak cukup tambah lah essemen melambak, tapi malas nak wat..nasib baik grouping...kalau tak abes aq..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...