SAHABAT

Tuesday, March 29, 2011

professional was treated by professional


Kata orang kalau korang nak dilayan seperti seorang yang matang, so korang kena jadi seorang yang menatang matang, sebab semua yang kita lakukan tidak semestinya di sukai atau dibenci orang. Lain orang lain lah tanggapannya kerana setiap orang ade persepsi dan pemikiran yang berbeza...Tak kira la korang berumur berapa pun, maksud aq dalam lingkungan remaja ataupun dewasa mahupun kanak2, kalau korang boleh berfikiran secara matang, aq konpem tak kan ada orang akan mempersoalkan teknik pemikiran korang yang A tu..

Tak susah sebenarnya nak mematangkan diri sebab semuanya datang dari dalam kepala hotak kite sendiri, kalau yang jenis suka memain, tak serius dan takde decision making yang rational kompem susah nak fikir secara matang...betul x??

Actually aq nak tekankan pasal ke'professional'an nie sebab aq punye pemimpin besar selalu ingat kat kitorang sebab dia tau kitorang nie bukan budak kecik ag.Tapi harini kitorang dapat rasakan yang pemimpin itu mula merencanakan sesuatu yang kitorang tak tau apa yang bermain kat dalam pale hotak die tu..apa2 hal pun malas lah nak pikir bebanyak nie..Salam

P/s: serve it well

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...