SAHABAT

Sunday, March 06, 2011

If you tired..let's go back home

Assalamualaikum...


Happy sunday day..wat going on in K.L now...today a last day for Army Open Day after it start at 4 Mac - 6 mac 2011 at Dataran Merdeka..sempena hari ulang tahun Tentera Darat yang ke 78 .so event tu memang kena pergi..coz korang boleh tengok aset2 Tentera Darat yang semakin membangun dari semasa ke semasa..d samping tu boleh tengok pertunjukan2 menarik yang di persembahkan oleh warga2 Tentera Darat..so fantastic!!kepada yang tak berkesempatan aq harap korang tunggu la beberapa tahun lagi sebab event nie tak tentu..


So untuk hari nie aq rase penat sangat , penat berjalan..lepas lepak dataran terus gi makan dan lepak kat Berjaya Times Square..tapi hari nie apa pun tak dapat..so far not bad la..hari nie aq penat...aq nak tidur..nak tidur..nak tidur..

P/s: nanti aq keluarkan gambar hang out..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...