SAHABAT

Sunday, March 27, 2011

Hari ahad yang membosankan

Assalamualaikum...


Happy Sunday to all that have wake up early morning to unleashed their Sunday well...kepada kapel2 yang merancang tuk berjumpa, dating or pegi tempat2 menarik, have fun k..dan tak lupa gaq kepada mak bapak- mak bapak yang merindukan anak mereka, rajin2 lah jenguk anak yang ter'penjara' di asrama, kolej or SBP ye..biasalah kalau ada duit bleh balik kampung kalau takde...kol parents la datang jenguk kat sini..tapi seyes aq rindu giler kat mak bapak aq...semoga mereka sentiasa bahagia dan sihat2 selalu..doakan anakmu disini selamat..cewahh!!!

Nie nak cite skit sepanjang hari ahad nie aq rasa yang nie agak bosan...agak la...aq rasa kalau aq berjalan kompem dah sampai KLCC dah nie...apa taknya..asyik dok ulang-alik je...sakit hati membe nie...aq dah rasa macam kuli dah kejap pegi situ...pegi sini...aq rasa nak suggest kat orang2 yang BMi terlebih tu, senang boleh turun berat badan selalu coz dah macam exercise dah nie..

Ish nak kuar tak leh, tapi kuar bilik bleh la...thehehe..actually banyak barang keperluan yang dah habis so, aq memang mengharaokan sesuatu bakal terjadi, tapi lain aq harap...lain aq dapat(aq rasa sape yang kenal aq tau la ape yang aq dapat) but nevermind, aq anggap senang je benda-benda nie..so takpe la kalau ada probleem sikit pun, semua tak perfect...maleh nak layan aihh!!!

And tak lupa juga, sory kat my lil sis coz i couldn't meet you today coz memang penat giler hari nie..rasa macam jauh jerk perjalanan hari nie..tunggu la masanya nanti ea..

P/S: dapat makan PIzza free hari nie...hahaha credit to akim and reena

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...