SAHABAT

Saturday, March 05, 2011

be single and available or be available while single...

Assalamualaikum...

Orang ade kapel nie ngan orang yang tak de kapel nie same jerk sebenarnya..sebab kenape?
kerana masing2 tak pernah puas dan tak pernah kenal erti setia atau selambe bedak badak je pi cari jantan or betina lain....kalau tak tak la pasang 2 @ 3 kan..tak pe tu sebenarnya hak masing2 dan actually aq pun tak de hak nak kacau kehidupan korang..suke ati la nak buat ape..yang penting pandai cover (nie bukan untuk lelaki je, perempuan pun sama je)

Single..not married, not having romantic relationship wit someone and considered on its own..orang kate single is available.waddefak with that..!!orang gile je cakap camtu, chaittt!!.thehehe.Aq tak kate la single tu tak available, just nak mention yang semua orang perlukan pasangan hidup. Binatang pun ade pasangan nie lagi kan manusia..Tapi banyak maksud yang boleh di terjemahkan daripada istilah nie..come on la..be open-monded k..Takkan ade orang yang boleh hidup keseorangan tanpa pasangan hidup yang sejati, sehidup semati serta susah dan senang..samada kawen atau tak...itu laen cite..mau tak nye sejak sekolah lagi dah pandai buat relationship sana sini..kire market jugak la kau..nevermind but it give us more experience in love and making love..
balanced it

Available..able to be obtained, used or reached,.also banyak maksud yang tersirat sebenarnya , kalau korang pikir betul2 memang senang nak cakap perkataan available nie..tapi jenis camne..kearah kebaikan atau pun keburukan..single is available to someone else or kawen is available ..Aq taw korang faham maksud aq kan??So just remove available but put amazing...Single is amazing..!!!

P/s: he is single..

1 comment:

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...