SAHABAT

Monday, February 28, 2011

Kenapa senyap?

Assalamualaikum...


Aq tak taw ape yang sedang berlaku keatas diri aq, yang menyebabkan orang menjauhi aq dan aq menjauhi orang..kenapa aq senyap?sebab aq nak cari sendiri salah aq ke atau aq yang sengaja menyalahkan orang lain ataupun aq mendapat balasan atas perbuatan yang aq lakukan..memang nampak biase tapi hakikatnya..aq cool je..maunya tak selambe takkan nak menggelabah..aq kompem tak dapat ape punye..so dengan selamba aq cool je..kalau la yang berkenaan tu baca aq harap ko sedar yang aq memang salah..ko berhak wat camtu..tapi ko jgn wat kat orang lain dah...seksa doe..tehehehe!!I learn from da past...

Sebab tu la blog aq nie tak banyak post tuk bulan nie..actlly masa aq sakit aritu aq rasa dah malas dah..aq hilang idea, hilang serta merta..kadang2 tu nak online lama2 pun tak best..rasa macam buang masa giler..tah ape2..tu lagi la nak bukak blog..blog walking...haram!!!lagi jarang..tapi keadaan aq memaksa aq menulis..sebab aq tau ade jugak orang yang nak baca ape yang aq tulis (walaupun tak popular mane)..korang akan baca, aq tau..so aq gagahkan jugak tuk menulis lagi sebab idea datang dah mencurah-curah macam air terjun..hahaha..aq takkan biarkan platform nie terkubur begitu saja...takkan..!!!!

P/s: I'm number 4..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...