SAHABAT

Sunday, January 23, 2011

Jom faktab

u noe i'm faktab

Kalau orang dah mula tak hirau kan ko, maknenya orang tu dah mula nak benci ko..,tapi kalau orang tu dah banyak kali jumpe ko maknenye orang tu dah mula nak faktab ngan ko..

Sajak Kalau aq faktab

Kalaulah aq..
aq akan terajang ko sampai mampus
Kalaulah aq..
aq akan cincang ko sampai lumat
Kalaulah aq..
aq campak ko ke laut, bio kena makan dgn Jaws
Kalaulah aq..
aq shoott betul2 kat hidung ko pastu wat ong-bak atas pale ko
Kalaulah aq..
aq langgar ko sampai tiggal cebisan2

to be continued..

P/s: dedikasi to shit man in da world


2 comments:

  1. huahaha aku tau spe dia shit man in the world tuu

    ReplyDelete
  2. hahha...kalau ko nak taw da shit man in daworld 2 da mental...hahah get lost!!!!

    ReplyDelete

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...