SAHABAT

Monday, December 13, 2010

Puas

Hari ini sebenarnya aq berniat nak tulis aq punye entri post haritu..tapi aq merasakan badan aq nie cukup penat ditambah pula kesakitan dikedua-dua belah lututku ini..tetapi apakan daya lama aq tak tulis entri baru..hari nie aq ade game volleyball untuk wakil ** aq nie...training tak de la hard mane pun tapi so far so good la coz aq puas sebab dapat menyumbangkan jasa dalam ** nie..bukan senang nak menyumbangkan masa dan tenaga untuk sesuatu yang seperti ni kan..masa training haritu punye la syok sampai lutut aq belah kiri injured, tapi belah dalam la.cume bengkak sikit jerk, tapi tak teruk mana pun..


Tapi bila main harini pulak aq mendapat kecederaan dalaman bagi lutut yang sebelah kanan pulak..nak buat camne , semuanya pasal bola yang di block tetapi masuk ketempat aq..aq punyelah macho pegi dive...hahaha..sekali amek ko..mula2 jatuh memang tak rasa la..tapi dah lepas main tu..pergh sakit die..nak duduk lama pun tak boleh..sebab nanti bila bangun susah nak jalan..so terpaksa la recovery balik untuk kekalkan kecergasaan dan membaik pulih lutut aq nie...


So kesimpulannya..for the first match team aq dah kalah...tak banyak faktor pun punca kekalahan nie...tapi yang penting aq puas...

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...