SAHABAT

Friday, December 31, 2010

New Year 2011..Excited

Assalamualaikumm...
Tahniah kepada member2 aq walaupun tak berjaya merangkul juara tapi korang still terbalik terbaek la weyh..tunggu next year plaq k..





Hahha...hari nie aq excited sangat sebab esok harinie aq boleh balik kampung...fuh! lama tak balik kot..rindu pulak kat mak bapak aq tuh...agak2 kalu 2-3 hari tak on6 0n9 tu,maknanya aq tengah bergumbira le at my hometown, sejak dari Raya Haji haritu lg ag tak penah lg balik kampung,yg haritu punye cuti pun tak puas lagi..masih berbaki nieh, kang pas nie buleh la aq bayar kt kampung  rindu kat kampung la jugak an...balik kang nak suruh mak aq masak sodap2 punyo...bio konyang perut aq nie...aq ingat nak sambut besday adik aq sekali...walaupun besday die 6/1 tapi aq nak sambut awal skit...sebab haritu die dah request hadiah kat aq..so kena la bagi..nantu kang tak sempat pulak..

Btw aq tak kisah pun kalau tak penah  balik sekali pun dalam sebulan...becoz aq kena biase kan diri, biasa la start skolah menengah aq memang nak  belajar hidup berdikari..sebab aq tak nak susahkan bapak aq...tetiap hari bagi duit belanja..naik bas pegi balik..tapi kalau korang nak taw..start fom 1 lagi aq nek beskal ke sekolah, kayuh pegi balik ade la dekat 3 km, tu belum campur pegi merayap lepas balik sekolah..hahaha..dulu masa nakal2 dulu banyak projek ngan kengkawan...mandi sungai la..cyber cafe la..pomen beskal la..pastu pegi sekolah orang men panjat2 bangunan sekolah..mcm 'Le Parkour'..hahha, tapi 2 dulu la...tapi sampai fom 5 aq dah menghilangkan diri dari hometown aq, itu pun fom 5 sekerat jalan jerk..then aq pergi sambung kat Port Dickson plaq...nak  jadi pe?? haha..tengok la nanti..


Tahun baru nie aq tak taw la camne nak cakap, coz membe aq ade plan nak pegi satu tempat nie, tapi aq rase cam tak boleh follow la der..sory la k, next time.Tapi inilah first time sejak dah  4 tahun aq blah dari kampung baru dapat sambut kat luar, bese nye tengok dari celah tingkap jerk sebab tak leh nak kuar, tapi aq ingat tak kan sambut kort sebab maybe aq duk umah jerk...bio la tngok t.v je,Dulu pun sambut tahun baru pun underground je..setakat termampu..selambe je la...ape la sangat tahun baru nie bagi aq..bagi aq same jerk...cume pengalaman dan peristiwa yang berlaku setiap tahun tu jerk yang berlainan..betul x?

Tapi aq tak taw la camne korang  pikir pasal tahun baru nie..aq harap tak de lagi kuar anak2 tahun baru yang di proses secara haram...bese la kite kalau dah berkapel mesti nak ade cenderahati...hahha..ingat Allah Maha Melihat...!!!!Ingat azam korang masa awal muharam haritu...jangan nak menyimpang pulak..kot2 kang nak tukar mase sambut tahun baru 2011 nie pulak, haish!!!masyaarakaattt......

P/s:baru kuarkan gambar berbatik tuh...

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...