SAHABAT

Tuesday, December 28, 2010

Malaysia ke Indonesia?

Wut the hacks man....indon tak leh tengok orang Malaysia senang ke...dah la bekerja kat malaysia , so tak payah la nak wat dajal kat Malaysia...( luahan hati dan perasaan bukan nak cari gaduh)
Apa2 pun tahniah la kat Malaysia sebab first leg dah menang besar 3-0...so lepas nie Rajagobal kena susun strategi tutup gawang gol Malaysia dengan ke semua 10 player...bio semua duk kat kotak penalti 2...hahhaha..Malaysia Boleh!!!

Korang tengok tak berita pasal Indon cakap diorang kalah sebab ada penggunaan laser untuk menembak kearah mata keeper diorang..so keeper diorang tak leh fokus...last2 tak nak main , mintak ganti..tapi kalau korang tengok gambar kat surat khabar, memang terang2 indon yang mulakan dulu...weyh...nak menang 2 cara baik la baru puas hati...




Tapi mungkin semua 2 penyokong yang buat..kita tak leh nak salahkan pemain Indonesia, mungkin ada betulnya  mat2 indon 2 buat camtu sebab diorang takut player kesayangan diorang teruk di kalahkan oleh pemain Malaysia yang sedang MenGaum ni...Roarrr..roarrrr...kononnya nak tolong secara secret la nie...
Tu la buat lagi isu2 pasal benda camni...last2 kena kat batang hidung sendiri...harimau dah gigit sebelah sayap garuda..sekarang nie tengah terkapai2 kat angkasa tunggu masa nak jatuh jerk...

P/s: pasni lawan kat Indon..mesti kena tembak terus keeper Malaysia...

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...