SAHABAT

Wednesday, December 22, 2010

Malas la

Hi!hi!hoo! what is goin' happen now..i dun know how to explain..
the truthly i'm get lazy now..serious aq semakin malas sekarang...malas nak buat benda yang aq rase nak buat...entah la ape yang b'main kat fikiran aq nie aq pun tak faham..nak kata tak kuat..ishh..jauh sekali lemah...nak kate tak berani...lagi jauh...huh!! susah la nak explain skang nie..sampai membe ajak kuar pun aq kate 'malas la nak kuar'...nak jumpa ..."malas aq nak turun..nak tido la"..nak ajak masuk event...'sebenarnya aq malas la nak pegi..."

Huh bape kali malas da...unta padang pasir pun tak malas camni,macam2 alasan aq bagi...nak jadikan cerita haritu ade awek org tegur aq. Aq jumpe die kat LRT Bukit  Jalil arituh..mula aq yang pegi sapa die..sebab aq perasan die dari jauh..

Aq tnye la "nak g mane?".."tak kuar ngan pakwe ke...?"..
Die jwb.."nie nak jumpe die la nie.., die suruh aq tuggu kat sini..."
Pastu die tanye aq balik.."eh! ko tak g rumah man ke?"...aq?"malas la"...
Pastu terus kena shoot..."alah ko nie..sume malas, aritu pun nak jumpe sesame pun malas..."
aq????..tak terjawab beb...



Fuhh! sakit gaq rasenye kena camtu...tapi aq buat2 cool jerk..yela nak tunjuk kat sape..relax sudah la...dulu masa zaman2 persekolahan dulu, standard2 punye budak..aq cukup la malas..bile aq balik  sekolah jerk terus hilang...gi main la...pastu gi umah kawan aq ..main ceper, best gaq doe men bende 2...dulu nak basuh kasut sekolah pun kena membebel ngan mak aq...mak aq cakap..ko nie jangan jadi malas cam Along.kasut sekolah pun malas nka basuh..sampaikan penah aq pakai kasut sekolah yang dah 3 minggu tak basuh...cam s**t pun ade..kui3..tapi masalahnye Along aq tu malas sangat ke? aq tengok macam aq jerk lagi teruk...

Haha rase nak tergelak pun ade ingat kisah-kisah lampau nie..agak2 perlu ke aq malas skang nie...???

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...