SAHABAT

Thursday, December 16, 2010

Ada mesej?

Moshi_moshi...
Speaking Japanese skit hahha...lame tak online nie sebenarnya, biasa la penat sangat kot..3 hari nie aq asyik tido awal je untuk recovery esok punye schedule..kena la banyak rehat kalau tak ngantuk, lemah la , apa la,,,macam2 boleh jadi..banyakkan tido..kurangkan makan..lebihkan rehat..tambahkan penat...kui3


All of today penat aq dah kurang sikit sebab banyakkan mengelak daripada buat kerja-kerja berat,,actually tak berat mana pun tapi sebagai 'student' nie kena la ikut je semua dah ditentukan kan so ikut je la...

(sebenarnya harap2 hujan turun, tapi panas sampai ke petang) apa2 pun untuk game kali nie(volley ball).aq menang beb...tapi set kedua je..masuk rubber set kalah pulak ..hahha..aq x taw la apa sebab boleh jadi camtu..nak kata tak 'power' boleh la setakat nak tinggal jauh tu senang jerk sebenarnya tapi entah la..mungkin sebab banyak salah faham kot..korang cakap senang la korang tak main...tapi aq puas hati la walaupun kalah dapat la jugak menang sekali..




Hari nie aq dapat mesej...setelah sekian lama tak bermesej..tiba2 aq dapat 1 mesej yang lama aq tak terima dari penghantarnya,,semua sebab aq gaq..but seriously i need a time..sebenarnya aq nak balas mesej 2 tapi memandangkan kredit plaq tengah kronik...so terpaksa batalkan niat...aq pun just baca jela mesej 2..Then lepas tido tadi aq ingat nak pegi cari topap, dengan berjalan penuh semangat..(biasa la baru keluar masjid solat isyak berjemaah) sampai je aq cari aiskrim dulu, sebab terasa nak makan plaq, sekali lupa bawa duit lebih pulak. ah sudah.....haishh..problem2..sorry la kepada si penghantar tersebut..but thanxx..u still remember me..so do i, bermakna gaq sebenarnya mesej 2..tapi tak berpeluang nak balas,,next time aq balas k..

k..Sayonara..cewah!!
P/s: friendship foe eva..

No comments:

Post a Comment

ONE MORE CLICKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...